Plite

    OFERTA

      Plita vitroceramica cu inductie Bosch PVQ731H26E TRANSPORT GRATUIT

      marca: Bosch
      Bosch

      Pret vechi cu tva si timbru verde: 9199 LEI

      Pret nou cu TVA: 7499 LEI

      Pret nou cu TVA si timbru verde: 7499 LEI

      Conditii de livrare.
      Garantie: 2+3 ANI

      stoc: NECESITA CONFIRMARE

      scurta descriere

      Serie | 6, Plită pe inducție
      cu sistem de ventilare integrat, 70 cm
      CombiZone,DirectSelect,PerfectFry Plus
      Frying Sensor Assistant,Funcția AutoOn
      PowerBoost,ReStart,Home Connect
      Fabricata in Spania
       
       
      TRANSPORT GRATUIT CURIERAT ZONA TARIFARA I*
      Pentru detalii zona de tarifare contactati operatorii nostri.
      Seria 6, Plită pe inducție cu sistem de ventilare integrat, 70 cm, surface mount without frame
      Plită cu inducție și modul de ventilație integrat: combină performanțele unei plite pe inducție cu tehnologia de ventilare pentru rezultate perfecte.
      CombiZone: combină două zone de gătit cu inducție pentru a încălzi vase mari.
      DirectSelect: selectarea directă și simplă a zonei de gătit, a puterii și a funcțiilor suplimentare dorite.
      PerfectFry Plus: nu trebuie să-ți mai faci griji că se arde friptura.
      Frying Sensor Assistant: selectează temperatura potrivită direct prin intermediul aplicațiilor de rețete sau cu ajutorul aplicației Alexa.
      Modul de ventilație integrat: extrage aburul și mirosurile de gătit de la sursă.
      Zone de gătit
      2 Combi zones: folosește vase de gătit de dimensiuni mari, prin conectarea a două zone de gătit clasice, ȋntr-o zonă mai mare.
      Zonă de gătit stânga faţă: 190 mm, 210 mm, 2.5 kW (putere maximă 3.7 kW)
      Zonă de gătit stânga spate: 190 mm, 210 mm, 2.5 kW (putere maximă 3.7 kW)
      Zonă de gătit dreapta spate: 190 mm, 210 mm , 2.5 kW (putere maximă 3.7 kW)
      Zonă de gătit dreapta faţă: 190 mm, 210 mm, 2.5 kW (putere maximă 3.7 kW)
      Confort
      Multitouch+: selectare directă a zonei de gătit dorite şi a puterii, din bara de meniu.
      Funcție Favorit: activează direct funcțiile preferate prin intermediul butonului Favorit (disponibil din contul aplicației Home Connect)
      17 trepte de putere: ajustare exactă a temperaturii cu ajutorul celor 17 trepte de putere (9 trepte principale și 8 trepte intermediare).
      Funcţie de menţinere la cald a preparatelor activată prin intermediul butonului Favorit : menține preparatele calde la o treaptă de temperatură redusă.
      Timer cu deconectare: deconectează zona de gătit la finalul timpului setat (ex. pentru ouă fierte).
      Timer - semnal sonor: un semnal sonor indică finalul perioadei de timp setate (exemplu pentru paste).
      Volumul poate fi adaptat ȋn funcție de preferințe.
      Eficiență & economie de timp
      Funcţie PowerBoost pentru toate zonele de gătit: apa fierbe mai repede, datorită puterii mai mari cu până la 50% față de treapta maximă.
      Pan Boost, funcție activată prin intermediul butonului Favorit sau al aplicației Home Connect (disponibila din Q4 2024 prin actualizarea software-ului): ȋncălzește tigăile mai repede față de puterea maximă standard, protejând ȋn același timp ȋnvelișul tigăii.
      Funcţie QuickStart: la pornire, plita detectează și activează automat toate zonele de gătit cu vase (așezate anterior activării aparatului).
      Funcţie ReStart: ȋn cazul opririi accidentale, toate setările anterioare sunt recuperate, dacă plita este reconectată ȋn următoarele 4 secunde.
      Asistent pentru gătire
      Senzor PerfectFry Plus cu 11 trepte de temperatură: previne ȋncălzirea excesivă a uleiului, cu ajutorul senzorului integrat care ajustează temperatura automat.
      Asistent pentru gătire: găsește rapid setarea de temperatură potrivită pentru un anumit preparat, prin intermediul aplicației Home Connect.
      Interconectare
      Home Connect (control și monitorizare de la distanță prin aplicație dedicată Home Connect) - verifici dacă plita este deconectată, chiar și când nu ești acasă, cauți rețete sau funcții suplimentare ȋn aplicația Home Connect.
      Smart home trigger, prin intermediul tastei Favorit (disponibil în aplicația Home Connect): intră în universul inteligent al plitei Neff (doar prin intermediul unui partner).
      Actualizare software a plitei (se poate face prin intermediul contului Home Connect), astfel incat aparatul să beneficieze de cea mai recentă versiune disponibilă.
      Design faţetat frontal
      Siguranță
      Indicator de căldură reziduală în 2 trepte: indică ce zonă de gătit este fierbinte sau caldă.
      Sistem de protecţie împotriva accesului copiilor: previne activarea accidentală a plitei.
      Funcţii de protecţie plită: protecţie împotriva accesului: poți curăța lichidul scurs pe plită, fără a modifica din greșeală setările inițiale (blochează toate tastele pentru 30 de secunde).
      Întrerupător principal (de alimentare cu energie electrică): deconectează toate zonele de gătit prin atingerea unui singur buton.
      Deconectare automată de siguranţă: din motive de siguranță, ȋncălzirea se oprește automat după un timp presetat de neutilizare a plitei (timpul poate fi personalizat).
      Instalare
      Dimensiuni produs (IxLxA ): 223 x 710 x 522 mm
      Dimensiuni nișă (ȊxLxA): 223 x 560 x (490 - 490) mm
      Grosime minimă blat de lucru: 16 mm
      Putere conectată: 7400 W
      Funcţie PowerManagement: dacă este necesar, limitează puterea maximă (ȋn funcție de limitările de siguranță ale instalației electrice).
      Cablu de alimentare: 110 cm, Cablu inclus
      Accesorii
      Filtru contra mirosurilor Clean Air Plus, N**0155 inclus
      Este posibilă instalarea în dulap de 60 cm
      MODUL HOTĂ:
      Plită cu inducție și hotă de înaltă performanță complet integrată
      Potrivit pentru instalare în regim evacuare sau recirculare (necesită ajustarea setărilor de bază din panoul de control). Accesoriile pentru instalare în regim recirculare fără tubulatură sunt incluse în pachetul de livrare (4 filtre împotriva mirosurilor Clean Air Plus și element telescopic glisant). Accesoriile pentru alte opțiuni de instalare sunt disponibile opțional.
      Design estetic, complet integrat pentru admisia aerului, cu element de ceramică din sticlă, rezistent la căldură, pentru deplasarea liberă și amplasarea veselor.
      - Pornirea automată a sistemului de ventilație atunci când este utilizată o zonă de gătit.
      - Oprirea automată întârziată după gătire pentru a elimina mirosurile neplăcute (în nivelul de ventilare cu zgomot foarte scăzut: 12 min în mod evacuare, 30 min în mod recirculare, poate fi închisă manual).
      Hotă de înaltă performanță, cu zgomot redus și tehnologie BLDC, eficientă din punct de vedere energetic. Rată de extracție ridicată la un nivel de zgomot foarte scăzut, cu frecvențe de zgomot plăcute datorită interiorului optimizat psihoacustic și aerodinamic, cu suflantă închisă, ce nu este vizibilă. Rezistentă la presiune înaltă, chiar și cu tubulaturi mai lungi și mai complexe.
      Unitate filtru pentru grăsime și colector pentru lichid ușor detașabil și curățat:
      - Îndepărtare comodă a unității cu ajutorul mânerului . - Filtre pentru grăsime de dimensiuni mari, integrate, din oțel inoxidabil cu 12 straturi de filtrare și un strat superior negru pentru aspect estetic. Eficiență filtrare grăsime de94 %.
      - Toate componentele unității sunt ușor de curățat , lavabile în mașina de spălat și rezistente la temperaturi înalte. - (Superior) Unitate colectoare pentru lichid cu o capacitate de 200ml pentru scurgeri accidentale sau condens acumulat în timpul preparării alimentelor. - Sistem de drenaj puternic pentru deversări care depășesc 200 ml de lichid. - Colector de siguranță pentru lichid de 700 ml pentru situații accidentale mai severe. Lavabil în mașina de spălat vase. Ușor accesibil și detașabil din partea inferioară. - Capacitatea totală de colectare de 900ml (200ml + 700ml). - Sistem de ventilare etanș.
      - Îndepărtare comodă a unității cu ajutorul mânerului din ceramică.
      - Filtre pentru grăsime de dimensiuni mari, integrate, din oțel inoxidabil, cu 12 straturi de filtrare și un strat superior negru pentru aspect estetic. Eficiență filtrare grăsime de 94 %.
      - Toate componentele unității sunt ușor de curățat, lavabile în mașina de spălat vase și rezistente la temperaturi înalte.
      - (Ȋn partea superioară) Unitate colectoare pentru lichid cu o capacitate de 200ml pentru scurgeri accidentale sau condens acumulat în timpul preparării alimentelor.
      - Sistem de drenaj puternic pentru deversări care depășesc 200ml de lichid.
      - Colector de siguranță pentru lichid, capacitate de 700 ml, pentru situații accidentale mai severe. Se curăță în mașina de spălat vase. Ușor accesibil și detașabil din partea inferioară.
      - Capacitatea totală de colectare de 900ml (200ml + 700ml).
      - Sistem de ventilare etanș.
      -Capacitate de evacuare în modul cu tubulatură (conform EN 61591): min. treaptă normală154 m3/H , max. treaptă normală 500 m3/H, max. treaptă Intensive 622 m3/H.
      - Capacitatea de evacuare în modul recirculare (according to EN 61591): min. treaptă normală117 m3/h , max. treaptă normală 487 m3/h , max. treaptă Boost-/Intensive 595 m3/h.
      - Nivel de zgomot în modul cu tubulatură conform EN 60704-3: min. treaptă normală42 dB re 1 pW, max. treaptă normală 69 dB re 1 pW, max. treaptă Intensiv 74 dBre 1 pW.
      - Nivel de zgomot în modul recirculare (Putere de zgomot conform level according to EN 60704-3. ): min. normal setting41 dB re 1 pW, max. normal setting 68 dB re 1 pW, max. Boost-/Intensive setting 72 dBre 1 pW.
      - Eficiența filtrului de grăsime conform EN 61591:94 %.
      Toate datele de performanță sunt preliminare și bazate pe cele mai recente rezultate ale testelor cu prototipuri avansate și vor fi actualizate cu teste de la produsele finale.
      - Capacitate de evacuare în modul cu tubulatură (conform EN 61591): min. treaptă normală 154 m3/h , max. treaptă normală 500 m3/h, max. treaptă Intensive 622 m3/h .
      -Capacitatea de evacuare în modul recirculare (according to EN 61591): min. treaptă normală 117 m3/h , max. treaptă normală 487 m3/h , max. treaptă Boost-/Intensive 595 m3/h.
      - Nivel de zgomot în mod evacuare cu tubulatură conform EN 60704-3: min. treapta normală 42 dB re 1 pW, max. treapta normală 69 dB re 1 pW, max. treapta Boost-/Intensiv 74 dB re 1 pW.
      - Nivel de zgomot în modul recirculare conform EN 60704-3.: min. treapta normală 41 dB re 1 pW, max. treapta normală 68 dB re 1 pW, max. treapta Boost-/Intensiv 72 dB re 1 pW.
      - Eficiența filtrului de grăsime conform EN 61591: 94 %.
      Date referitoare la consum și la eficiența energetică conform cu normativul EU Nr. 65/2014:
      Clasa de eficiență energetică: B (la o gamă de clase de eficiență energetică de la A +++ la D).
      Clasă de eficiență la ventilare: A .
      - Clasa de eficiență pentru filtrarea grăsimilor: B .
      Nivel de zgomot min./max. la treaptă normală de putere (instalare în regim de evacuare): 42 dB & 69 dB .
      Pentru instalare în regim recirculare: 2 x 2 seturi de filtre împotriva mirosurilor Clean Air, de înaltă performanță, încorporate direct.
      - Performanță optimă de reducere a mirosului pentru preparate complexe (ex. pește).
      - Suprafață filtrantă de dimensiune mare, cu capacitate înaltă de reducere a mirosurilor neplăcute.
      - Funcționalitate anti polen: filtrul reține o cantitate foarte mare de particule de polen şi dezactivează alergenii care sunt reținuți în filtru.
      - Durata de viață de 360 de ore de gătit (neregenerabil).
      - Filtre acustice optimizate pentru nivel de zgomot redus.
      - Ușor de accesat și ușor de îndepărtat din partea superioară.
      - Kit înlocuire CleanAir HEZ9VRCR0.
      Pentru instalare în mod evacuare: lăcaș 2 x 2 pentru integrare 4 filtre acustice optimizate pentru un nivel de zgomot redus (filtrele nu sunt incluse).
      Cod EAN 4242005433599
      Verificati lista cu OFERTE SPECIALE!.
      Nu avem accesorii momentan pentru acest produs.
    
    
    TRANSPORT GRATUIT

    cititi conditiile pentru transport

    RETURNAREA PRODUSELOR

    14 zile pentru returnarea produselor

    SUPORT TELEFONIC

    0745-590.770; L - V 09-17:30, S 09-14.
    Sarbatori legale, inchis.